Sztárok

Az év legnagyobb celebhazugsága

Kim Kardashian mindent megtesz, hogy róla beszéljenek. Valóságshow, ruhakollekció és egy hirtelen jött nyári esküvő. Ami nagy valószínűséggel csak reklám volt...

Kim Kardashian a hírek szerint beadta a válópert és már a karikagyűrűjét sem hordja. A 31 éves celeb Ausztráliába utazott, hogy új tévéműsorát népszerűsítse és ujján nyoma sem volt a jegygyűrűjének.

Kardashian mindössze 72 nappal ezelőtt állt oltár elé öt évvel fiatalabb kedvesével. Miközben néhány amerikai lap arról beszél, hogy ez a házasság már hetek óta nem működött, mások szerint eleve csupán érdekből köttetett. Kim és „72 napos” férje több millió dollárért adták el az esküvőjük közvetítésének jogait, majd a fotókat és persze a készülődést is. „Nem több ez, mint egy hatalmas médiacirkusz. Csak a milliók miatt keltek egybe. Most pedig, ahogy korábban megbeszélték, elválnak. Kim soha nem szerette Krist” – mondta egy forrás a Radaronline internetes oldalnak. 

 
Az év legnagyobb celeb hazugsága
Az év legnagyobb celeb hazugsága

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top