Sztárok

Oláh Ibolya: lányba vagyok szerelmes

Az énekesnő jó ideje egy lánnyal él együtt, és elmondása szerint boldogabb, mint valaha – írja a Blikk.

Már nem titkolja! Oláh Ibolya leszbikus A művészvilág köreiben már régóta szóbeszéd, hogy Oláh Ibolya a saját neméhez vonzódik, ám most a bulvárlapnak is elmondta az énekesnő a dolgot, miután egy olvasó-riporter lefotózta őt és barátnőjét csókváltás közben.

Ibolya elismerte, hogy jelenleg egy nála fiatalabb lánnyal él együtt, akivel két éve ismerkedett meg, s úgy érzi, megtalálta a boldogságot. Ugyan korábban voltak férfikapcsolatai is – két éve például még azt nyilatkozta, hogy még nem találta meg az igazit és a házasság gondolata sem fordult meg a fejében –, de jelenleg több megértést kap nő élettársától, mint a férfiaktól. Amióta együtt élnek, a Megasztár első szériájában feltűnt énekesnő alkotóereje megsokszorozódott, állítja, a szerelem jót tett neki, múzsájává vált szőke, hosszú hajú barátnője.

Legutóbb Gallusz Niki vállalta fel „hivatalosan” is, hogy a saját neméhez vonzódik, és másfél éve egy lánnyal él együtt, akivel hosszú távra tervez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top