nlc.hu
Sztárok
A legvonzóbb pasikban ott az X-faktor

A legvonzóbb pasikban ott az X-faktor

A legvonzóbb magyar pasikat kerestük és megtaláltuk. Kiderült, hogy a legtöbbnek mikrofon van a kezében, valamint hogy Csernus doktor és Éden Ádám szinte ikrek.
A második helyezett
A második helyezett
 Top100 Magyar Férfi végeredmény , itt!

A perszonál toplista ma már számos sikeres on- és offline magazin kötelező kelléke, így nem volt kérdés, hogy a legdögösebb híres nőket pontozó Askmen.com, valamint a közízlés szerinti legszebb celeb pasikat egy brigádba tömörítő People magazin mellett mi is összeállítjuk saját kis csokrunkat – száz szép szál magyar férfiból.

 
A különbség csak annyi, hogy mi nem csak megmondani akartuk a tutit, sokkal inkább megtudni azt, mégpedig tőletek. Vagyis arra kértünk titeket, hogy állítsatok jelölteket, majd pár nappal később már megszavazhattátok, ki is a legvonzóbb férfi az országban – számotokra. És ti neveztetek, szavaztatok rendületlenül.

Új verseny, régi ellenfelek

Az, hogy 2011-ben is kell a dráma és a feszültség – legalábbis ha az X-Faktorról van szó – nem kérdés. Elsőnek ugyanis a tavalyi énekverseny-győztest, Vastag Csabát hoztátok ki, akit hogy, hogy nem, nagy ellenfelével, Takács Nikolasszal futtattatok meg rendesen a jópasi-versenyben. A mindig tüchtig Vastag Csaba végül fölényesen nyerte a top 100 futamot a celeb-civil vegyes számban, jócskán maga mögé utasítva

 Az élmezőny

A legvonzóbb pasikban ott az X faktor1.
Vastag Csaba
énekes, az X-Faktor győztese
8640 szavazat

2.
Takács Nikolas
énekes, az X-Faktor ezüstérmese
5560 szavazat

A legvonzóbb pasikban ott az X faktor3.
Gyurcsík Tibor
énekes, a 2011-es X-Faktor döntőse
2377 szavazat

4.
Tabáni István
énekes, a 2009-es Csillag születik győztese
2215 szavazat

A legvonzóbb pasikban ott az X faktor5.
Vastag Tamás
énekes, a 2010-es X-Faktor döntőse
314 szavazat

6.
Mészáros Árpád Zsolt
színész-énekes, a Budapesti Operettszínház tagja
111 szavazat

A legvonzóbb pasikban ott az X faktor7.
Kontor Tamás
énekes, a Megasztár versenyzője
76 szavazat

8.
Kassai Kálmán Viktor
muni pasija
61 szavazat

9.
Krajcár Roland
luci kedvence
52 szavazat

A legvonzóbb pasikban ott az X faktor10.
Vári Gyula
háromszoros világbajnok vadászpilóta
41 szavazat

feszt kalapos, érzékeny lelkű és már-már hagyományos vetélytársát, aki – attól tartunk – már csak egy magyar Kevin Federline-hasonmásversenyen (Britney Spears exférje – a szerk.) tudná maga mögé utasítani Vastagék nagyobbik fiát. A harmadik helyre Gyurcsík Tibor skálázta be magát, jó kétezer szavazattal lemaradva. Azok kedvéért, akik nemhogy nem szavaztak az említett indulóra, de azt sem tudják, ki rejtőzik a név mögött, eláruljuk a legfontosabb paramétereket: X-Faktor-márkás, 2011-es széria.

Tabáni István
Tabáni István

Az elsőként kiesett fiú mellett a zenei mezőnyben ott van még a Vastag testvérduó fiatalabb tagja, Tamás (5. hely), valamint a verseny nagy meglepetésének számító született teremőr is, Tabáni István (4. hely) a Csillag születikből, aki élő példa arra, hogy a bús-bánatos nimbusszal is sokra lehet manapság vinni, legalábbis ha magyar az illető és férfi.   
Ezen a ponton érezzük már, hogy sok lesz ez egyszerre a (kiszavazó) show & könny kategóriából, ezért egy határozott kattintással benézünk a sportrészlegbe, magas tesztoszteronszintben és még több kockában reménykedve. Szívós Márton vízilabdázónál elvileg hatot kellene, mi mégis kettőt látunk. Tényleg szép látvány, részben érthetetlen, hogy Talmácsi Gábor (12.) miként körözhette le.

Van, hogy Kucsera varázsmosolya kevés Kiki sármjával szemben

„Helyes, férfias, gyönyörű teste van, szép a mosolya, magas… kell ennél több?” – ezzel a kísérőszöveggel állították pályára a magyar vizek Cristiano Ronaldóját, Kucsera Gábort. A fiatal kajakost a korabeli bravós posztereket idéző fotó, a lenge viselet, a szépen munkált hasizmok és a kedves „felkonf” ellenére is megelőzte néhány veterán, többek között Patkó Béla (Kiki), az Első Emelet zenekar énekese, aki három helyezéssel vonzóbb férfinek mondhatja magát nála. Az örökzöld vízilabdázókat és az ultradivatos énekeseket követően nézzünk pár valóságízű indulót.

Mészáros Árpád Zsolt
Mészáros Árpád Zsolt

Civilként Kassai Kálmán Viktor gyűrt maga alá jó pár hírességet a listán, róla csupán annyit tudunk, hogy valakinek a pasija, nagyon szeretik, és hogy a nevezője számára ő a legszebb. Ezzel többen is egyetérthettek, mert a voksok mennyisége alapján végül a 8. helyig vitte. A hétköznapok hősei kategóriában feltűnik a még a randomtévéző, határon túli tántik ítélete szerint is „olyan becsületes, olyan meghízható fiatalember ez a” – Győrfi Pali, mégpedig a 25. poszton. Mögötte a magyar híradók toxikológiai nagykövete, dr. Zacher Gábor foglal helyet, aki az utóbbi években még az akut módon reál-képteleneknél is eléri, hogy úgy érezzük: egy másik életben önként és dalolva vesszük fel a biológia–kémia szakkört.

 

 Top100 Magyar Férfi végeredmény , itt!

Okos és szexi

A szavazás eredményeiből olyasmi is kiderült, amit legvadabb álmaidban sem feltételezhettél, nevezetesen, hogy dr. Csernus Imre és Éden Ádám között sok a hasonló vonás, de minimum kettő biztos akad. Mindkettőjüket „okos”, és „szexi” jelzőkkel indították útnak a versenyben. A hirtelen temperamentumáról is híres pszichiátert a lendület plusz a szavazás a 23. helyéig vitte, míg ÉdenHotelÁdám listánkon végül a 26. helyrajzi számot kapja, mégpedig az egyéb kategóriában.

Persze azt is lehet, hogy most azt hiszitek, ezzel minden puskaporunkat előttük, és a 100 legvonzóbb magyar férfi legszínesebb egyéniségeit egytől egyig felvonultattuk itt nektek. De nem. Fegyelmezetten, majdnemhogy óvatosan szemezgettünk, a tudományos szakmunka oroszlánrészét és a további felfedezés örömét szigorúan meghagyva nektek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top