nlc.hu
Sztárok
Kinek van igaza? Háborognak VV Dya rajongói

Kinek van igaza? Háborognak VV Dya rajongói

Számos internetes fórumon azt kérdezgetik a VV-nézők, hogy mi történik, ha a vasárnap párbajozó Dya nevét rosszul küldik el az SMS-ben a rajongók? Elbukhatja-e ezzel a párbajt a playmate?

vv dya délelőttVV Dya eredetileg a Kovács Diána nevet kapta szüleitől. De egy playmate mégsem élhet szimpla Diána néven, ezért aggatták rá trendi ipszilonos Dya becenevet.

Dya vasárnap a jogászlánnyal, Eszterrel fog párbajozni, és sok rajongója máris hangot ad aggodalmának: mi lesz azokkal a szavazatokkal, amikben Dia van, és nem Dya?
Információink szerint, amennyiben valaki rosszul küldené el Dya nevét a megadott SMS számra, úgy azt a rendszer egy „hibás üzenetek” mappába tárolja el, de később ezeket éppúgy beleszámolják az adás végén a szavazatok összesítésébe, mint a helyesen elküldött szavazatokat.

Cristofel korábban azt nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak, hogy szerinte azért esett ki a játékból, mert félrepötyögték a nevét rajongói. A Nők Lapja Cafe információi szerint, valóban felmerült az ő esetében is ez a kérdés, de a beérkező szavazatok elenyésző része érkezett csak hibás helyesírással, az eredményre nem volt befolyással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top