nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs lealázta a villalakókat

Sebestyén Balázs lealázta a villalakókat

Sebestyén Balázs végre ismét kellő cinizmussal kommentálja a Való Világ eseményeit. Így a csütörtök esti összefoglalóban a tőle megszokott módon ecsetelte, mi is történt előző nap a villában.

Sebestyén Balázs ismét lecsapott„Fecó gyakorlatilag már úgy működik a villában, mint Magdi anyus, annyit hallgatózik” – mondta Balázs, miután Fecó szándékosan húzta az időt a fürdőszobában, csak hogy végighallgathassa Seherezádé és Gergő veszekedését.

De Balázs véleményezte VV Pétert is, aki alkalmi párterapeuta lett: meg kellett oldania a villa szerelmespárjának gondjait. „Hát Sehi és Gergő elment a villa pufi pszichójához… azért Péter életében elég ritka, hogy nem szétszed embereket, hanem összehoz” – kommentálta Balázs az eseményeket.

Természetesen nem maradhatott ki a szórásból a párbaj két résztvevője, Eszter és Dya sem. „Az ész és a test tehát összecsap vasárnap” – mondta röhögőgörcs közben Balázs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top