Sztárok

Igazi primitív volt VV Cristofel

Orrát túrta, cipőstül feküdt a kanapéra és a nemi szervét vakargatta. Az internetezők is azonnal kiakadtak a 24 órára visszatért Cristofel viselkedésén.

Igazi primitív volt VV CristofelCsupán egy napra mehetett vissza a villába, de máris kiakadtak a nézők a kubaira. A fiú, miközben a videót nézték a nappaliban, nekiállt az orrát túrni, miután cipőstül mászott fel a kanapéra. Ha mindez nem lenne elég, önkétlen mozdulattal néha a sliccéhez is odanyúlt, majd a romantikus vacsora közben a szalvétába fújta orrát. A felháborodott netezők többsége azonnal azt kérdezgette, hogy miért kell ennyire közönségesnek lennie?
Cristofel a villalakókkal való beszélgetésekben sem nyilvánult meg különbül, a „Dögöljetek meg”, „Sz**rok rátok!” – üvöltözte Attilának. A gatyájában matató fiú aztán műveletlenségéről is tanúbizonyságot tett, miután Veronika azt magyarázta neki, hogy az ő édesanyja nagyon diplomatikus. „Az mit jelent? Én nem tudom ezt a szót!” – nézett kerek szemekkel Cristofel szíve hölgyére.

Az egyébként illemórára szoruló villalakókról íme egy galéria!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top