nlc.hu
Sztárok
Templomban ölelkezett feleségével Schwarzi

Templomban ölelkezett feleségével Schwarzi

Idén májusban derült ki, hogy Arnold Schwarzenegger évek óta viszonyt folytat csúnyácska házvezetőnőjével. A kapcsolatból egy fiú is született, aki most tizenegy éves. Schwarzit először a gyerekei megtagadták, felesége pedig elhagyta, de most úgy tűnik, újra szent a béke.

Különélnek ugyan, de még nem váltak el! Maria Shriver, Schwarzenegger felesége ugyanis beleegyezett, hogy újra együtt járjon templomba az egész család. Így a filmsztárból lett kormányzó feleségével és gyermekeivel részt vett a vasárnap délelőtti misén egy Santa Monica-i római katolikus templomban. A szertartáson Maria és Arnold négy gyermekéből csak kettő, Christopher és Christina volt jelen, a hírek szerint a házaspár másik két gyereke vérlázítónak tartja, hogy apjuk úgy próbál tenni, mintha mi sem történt volna.
Ha a csemetéi feltétlen megbocsátását még nem is nyerte el a színész, a helyi papét biztosan. Az atya ugyanis csókkal köszöntötte eltévedt bárányát.

 
Templomban ölelkezett feleségével Schwarzi
 
Templomban ölelkezett feleségével Schwarzi

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top