nlc.hu
Sztárok
VV Kinga alattomos húzása

VV Kinga alattomos húzása

Kinga hosszú perceken át ecsetelte VV Eszternek, hogy milyen erkölcstelen Moby Dicknek tartja, amiért pucéran fürdőzött a medencében. Pár perccel később a roppant erkölcsös Kinguci rámászott barátnője, Sehi pasijára.

VV Kinga alattomos húzásaVV Kingának furcsa véleménye van az erkölcsről. Az nem fér bele az értékrendjébe, hogy meztelenül, spiccesen fürdőzzön a medencében, mint a doktornő, Eszter. De az már rendben van, hogy rámászott VV Gergőre, aki egyébként a másik szőkeség, Seherezádé pasija.

Kinga már napokkal korábban kivívta Sehi ellenszenvét, amikor Gergő kijelentette: ha nem lenne Seherezádé a villában, akkor 6 perc után megfektetné Kingucit. Úgy tűnik, Kinga is szívesen eljátszadozna a fiúval a mosókonyhában – vagy a D matracon, kinek hogy tetszik –, mivel szombaton éjszaka keményen rámászott a villa alfahímjére.

A szexelni nem akaró Sehi, amint észrevette, hogy veszélyben a kapcsolata, megkérte bénító tekintetű Annamáriát, hogy kémkedjen Kinga és Gergő után. „Mindent tudni akarok a flörtölgetésükről!” – mondta Sehi. Kémkedés ide vagy oda, arról még nem tud a hülyén röhögő lány, hogy Kinga éjszaka a fürdőben is próbálta elcsábítani Gergőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top