Sztárok

Hazaérkezett a magyar szépségkirálynő, de kirabolták

Kedd hajnal kettő óta semmi hírt nem kapott lányáról Szunai Linda édesanyja. A szépségkirálynő Londonban ragadt, egyedül, pénz nélkül. A reptéren töltötte az éjszakát, a hírek szerint ellopták a mobilját. A tervezett érkezéshez képest egy nappal később, épségben hazaért.

Hazaérkezett a magyar szépségkirálynő, de kiraboltákLinda menedzserétől értesültünk róla, hogy a magyar lány elveszett a londoni reptéren. Szunai Lindának hétfőn 17:30-kor kellett volna elindulnia Londonból, de túllépte poggyászával a megengedett súlyhatárt, ezért mire végzett minden procedúrával, már nem engedték felszállni a gépre. „Próbált segítséget kérni a magyar szervezőktől, akik már a gépen ültek, de ők azt mondták: oldja meg maga a problémát. Lindánál éppen annyi pénz volt – 140 font –, hogy átírassa a repülőjegyét másik időpontra” – nyilatkozta a lány menedzsere a Nők Lapja Cafénak. „Hajnali kettőkor beszéltünk vele utoljára. Akkor azt mondta, talált egy sarkot a repülőtéren, megpróbál aludni egy kicsit, de nagyon fél, hogy ellopják az értékeit, a csomagját. Azóta rendszeresen próbáljuk elérni, kicseng a mobilja, de nem veszi fel” – folytatta a menedzsere.

A szépségkirálynőnek kedden délelőtt tízkor indult a repülője Londonból, amszterdami átszállással. Ott két órát várakozott – elvileg –, de ott sem sikerült elérni őt telefonon. „Az édesanyjával folyamatosan hívjuk, de nem veszi fel. A repülőtársaságtól egyelőre nem kaptunk információt. Így nem tudjuk, hogy rajta volt-e reggel a Londonból Amszterdamba tartó gépen. A rendőrség csak huszonnégy órával az eltűnése után indítja el a keresést” – mondta Mesterházy László, a lány menedzsere. Természetesen ő és Linda családja is remélik, hogy a lány csak a repülőtéren felejtette a mobilját. „Linda nem az a lány, aki nem jelentkezett volna Amszterdamból valamilyen telefonfülkéből, hogy minden rendben van. Lehet, hogy egyedül van valahol, pénz nélkül” – mondta a sajtós. Felhívtuk a KLM légitársaságot, az ő gépükkel indult – elvileg – haza Linda Londonba. De természetesen nekünk sem árulták el, hogy a szépségkirálynő rajta volt-e reggel tízkor a repülőn.

Az Amszterdamból érkező járatnak 16:30-kor kell leszállnia Budapesten. Amint új fejlemény történik Linda ügyében, azonnal beszámolunk róla.

FRISS: Délután ötkor sikerült elérnünk Szunai menedzserét, a férfi elmondta, hogy Linda épségben megérkezett Budapestre. A mobilját ellopták tőle az éjszaka folyamán, pénze pedig nem volt, hogy felvegye a kapcsolatot a szüleivel. „Lindát teljesen magára hagyták. Segítség nélkül, pénz nélkül kellett hazajönnie, de végre már itthon van” – mondta Mesterházy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top