nlc.hu
Sztárok
Hirtelen megjelent az X-Faktor mentorának barátnője

Hirtelen megjelent az X-Faktor mentorának barátnője

Magyarországra repült Malek Miklós kedvese az Egyesült Államokból. De vajon mi a hirtelen látogatás célja?

Hirtelen megjelent az X-Faktor mentorának barátnőjeKét hétre Magyarországra utazott Kasia, Malek Miklós kedvese. Az X-Faktor mentora öt hete nem találkozott párjával, aki most mindenhová elkíséri választottját. A lengyel származású lány már a szombati élő adáson is részt vett – írja a Bors. Malek Miklós elmondta: Kasia tíz napig biztosan marad még az országban. Ráadásul a lány hazánkba látogat karácsonykor is az X-Faktor után, hogy Malekkal és családjával töltse az ünnepeket.

Azért is érdekes, hogy Malek Miklós kedvese ilyen hosszú időre Magyarországra utazott, mert az X-Faktor mentora több interjúban is elmondta, munkája állandóan az Egyesült Államokhoz köti kedvesét. És csakúgy, mint tavaly, idén is többnyire az interneten tartják a kapcsolatot egymással az X-Faktor alatt. Csak nem valami nagy bejelentésre készül Malek, amiről egyelőre még a kedvese sem tud…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top