Sztárok

Liptai szerződést kötött: tavasszal visszatér

A Bors információi szerint a TV2 tegnap szerződést kötött Liptai Claudiával, vagyis megújították a műsorvezető régi szerződését. Erre pedig azért volt szükség, mert a tavasszal induló Megasztárnak ő lesz a háziasszonya.

Liptai szerződést kötött: tavasszal visszatér„Hétfőn kora délután Liptai Claudia tűnt fel a TV2 székházában, ügyvédje és menedzsere társaságában” – írja a Bors, ami már csak azért is számít fordulatnak, mert korábban sokszor lehetett afféle pletykákat olvasni, hogy Claudia külföldre költözik, az RTL Klubhoz igazol, vagy végleg eltűnik a sztáréletből. Ám úgy tűnik, az igazság az, hogy Claudia visszatér, és nagyon is a TV2-nél folytatja a munkáját. A Bors információi szerint Claudia megújította szerződését a csatornával. „Minden bizonnyal leghamarabb a Megasztárban láthatjuk” – olvasható a napilapban.

„Claudia az egyik legnépszerűbb televíziós sztár, a TV2 meghatározó műsorvezetője. Az elmúlt időszakban számos találgatás jelent meg a személyével kapcsolatban, ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, bár nem volt képernyőn az elmúlt hónapokban, természetesen tagja volt a TV2 csapatának, és a jövőben is számítunk rá. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy néhány részletében megújítottuk a TV2 és Claudia közti szerződést” – mondta a Borsnak Kiss Péter, a csatorna programigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top