nlc.hu
Sztárok
VV Veronikát titkos férfi védelmezi

VV Veronikát titkos férfi védelmezi

Azt hiszi, nincs férfi, aki igazán szereti. Azt hiszi, rá nem vigyáz senki. Pedig van egy férfi az életében, elég közel hozzá, aki bármi áron megvédi Veronikát!

VV Veronikát titkos férfi védelemeziBármennyire hangoztatja VV Péter, hogy nem barátságot és szerelmet ment keresni a Való Világba, nem tudja leplezni az érzéseit.  Valamiféle modern hős ő, aki – ahogyan magát jellemezte – mindig az elesettek mellé áll. Törődik a plasztikázott lánnyal, védelmezi és mindig kiáll mellette, de teszi ezt úgy, hogy a lány ne is tudjon róla. Bármilyen cselszövést kötnek a többi játékossal, ő csak egy embert akar folyamatosan megmenteni: Veronikát.

Amikor például vasárnap este a fiúk összeültek és megbeszélték, hogy kiknek kellene a következő párbajra kimenni, mindenki egyetértett abban, hogy Verát és Annamarit küldik párbajozni. Még Péter is, akihez mindkét lány igen közel áll. „Nem fogod sajnálni Verát? Közel áll hozzád!” – kérdezte Attila Pétertől, mire az így felelt. „Nem. Nekem csak egy ember fontos. Őt nem engedem kiküldeni: Veronika!”

Hogy miért teszi mindezt? Szerelemből, vagy valóban ő az elesettek védelmezője? Még nem tudni. Az azonban sokat elárul Péter személyiségéről, hogy nem veri nagydobra Veronika előtt: tulajdonképpen ő tartja még játékban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top