nlc.hu
Sztárok
Kiverte a biztosítékot VV Dya kijelentése

Kiverte a biztosítékot VV Dya kijelentése

Nincs baja a munkával, de annak azért örülne, ha egy gazdag férfi eltartaná. Dya ezen kijelentése finom szólva sem lett népszerű a tévénézők körében.

Kiverte a biztosítékot VV Dya kijelentése„Nincs bajom a munkával, de ha egy férfi, akit szeretek, képes lenne eltartani, annak nagyon örülnék” – mondta Dya a Blikknek. Korábban a villában VV Eszter pont azzal érvvel Dya ellen, hogy számára elfogadhatatlan a tény, hogy a 25 éves lány még életében nem dolgozott. „Dolgoztam én! Voltam fagyiárus és szórólap-osztogató” – vágott vissza Dya…

A feketeség ma már azért nem szívesen menne vissza a Deák téri aluljáróba szórólapozni, ellenben szívesen venné, ha ő szerepelne az újságok címlapjain. „A mellemet is a fotózások miatt csináltattam meg, na meg persze azért, mert rettentően zavart, hogy kicsi… A természet nem adott nekem nagy kebleket, és a fotózásokhoz, férfimagazinokban szerepléshez előfeltétel, hogy megfelelő mellbősége legyen az embernek” – ecsetelte a Blikknek Dyus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top