Sztárok

Némettanárnő lett a TV2 egykori műsorvezetője

Van, aki csak a napokban búcsúzott a képernyőtől, de olyanok is akadnak, akiket már évek óta nem láttunk. Ki tervezi a visszatérést, és kik azok, akik már civil szakmában találták meg a boldogságot?

Német tanárnő lett a Tv2 egykori műsorvezetőjeOnyutha Juditot két éve nem láthatjuk a TV2 képernyőjén, ahol egyébként 2001-től dolgozott. Most eredeti szakmájában helyezkedett el: német nyelvet tanít egy szakközépiskolában. Hogy mennyire volt könnyű váltania a tévézésről, arról a Nők Lapja legfrissebb számában mesélt. „Több helyre beadtam a pályázatomat, de végül a lányom óvodástársának az édesanyja szólt, hogy az iskolában, ahol ő tanít, éppen nyugdíjba megy valaki. Így kerültem ebbe az iskolába, Szigetszentmiklósra. A TV2 után dolgoztam az Ózon TV-nél, de vagy reggel ötre mentem és háromig dolgoztam, vagy délután kettőtől este nyolcig. A férjemmel megbeszéltük, hogy maradjak inkább itthon a gyerekekkel. Aztán azt gondoltam, hogy talán hasznosíthatnám az eredeti végzettségemet.” De vajon hogyan fogadta a tanári kar, hogy egy ismert ember érkezett a gárdába? Amikor meghallották Judit családnevét, rögtön megkérdezték: „»Nincs egy rokona, aki a tévében időjárás-jelentő volt?« Az igazgatónő közbeszólt: »De hiszen éppen ő az.« Meglepődtek. Azt mondták, magasabbnak képzeltek” – mesélte Judit a Nők Lapjának, és hozzátette: nincs benne tüske a távozását illetően. „Pont úgy végződött, ahogy kezdődött.”

A Nők Lapja ezen a héten nyomába eredt egykori kedvenc képernyőseinknek! Mi történt Holló Mártával, Pánczél Andreával, Vámos Miklóssal, Marsi Anikóval és sok más régen látott „ismerőssel”? Kattints ide és megtudod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top