nlc.hu
Sztárok
Titokzatos búcsúlevelet hagyott hátra Csézy volt párja

Titokzatos búcsúlevelet hagyott hátra Csézy volt párja

Csézy volt párja, aki a napokban öngyilkos lett, búcsúlevelet hagyott hátra – olvasható a Borsban. Az üzenetet most a rendőrség vizsgálja.

Titokzatos búcsúlevelet hagyott hátra Csézy volt párjaCsézy volt párja, Lajos László búcsúlevelet írt, mielőtt egyetlen lövéssel végzett magával. Ezt a Borsnak a mezőkövesdi rendőrkapitányság megerősítette. „Az írásról jelenleg annyit lehet tudni, hogy utasításokat tartalmaz a haláleset utáni tennivalókról” – írja a Bors. A bükkzsérci temetőben szombaton búcsúztatják Csézy volt szerelmét, aki az énekesnő fotója mellett dobta el életét. A családja nem titkoltan Csézyt teszi felelőssé a tragédiáért. „László családja felhatalmazott arra, hogy elmondjam: Csézyt és rokonságát nem látják szívesen a végső tiszteletadáson. Polgári búcsúztatás lesz, polgárőrök segítik majd, hogy zökkenőmentesen folyjon le a szertartás” – mondta a Borsnak Vasas Csaba, Bükkzsérc polgármestere. Állítólag az elhunyt férfi családja biztonsági őröket is alkalmaz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top