nlc.hu
Sztárok
Botrányos képek terjengenek VV Kingáról a neten

Botrányos képek terjengenek VV Kingáról a neten

VV Kinga hivatalos Facebook-oldalát elárasztották a lány ellendrukkerei. A cselszövő egyébként ha kivinné nagy ellenfelét, Seherezádét párbajozni, szinte borítékolható, hogy alulmaradna.

Nem tett jót a szőkeségnek, hogy rámászott Sehi pasijára, Gergőre. Az egyébként sem túl népszerű Kinguciról egyre durvábban nyilvánítanak véleményt az emberek. „Kingácska! Nem tudod elviselni, hogy a Seherezádé tud viselkedni olyan szituációkban, melyeken te, mint egy … hisztis kis óvodás vergődik? Egy ponttal többet ér a szemembe Seherezádé, pedig nem szimpatizálok vele sem! Nem lehet mindenki olyan idegbeteg, mint te vagy, Kingácska!” – olvasható a lány Facebook-oldalán. Majd íme egy másik: „Hiszti-Kriszti! Takarodj! És akkor még finom voltam…” Néhány „anti-Kinga”-párti pedig már a lányt gúnyoló képregényt gyártott. Az persze már más kérdés, hogy sokan a tévében látottak alapján ítélkeznek Kinga felett, ismeretlenül.

Ha egyébként most kerülne sor egy Kinga–Seherezádé párbajra, akkor nagy valószínűséggel azt elveszítené a cselszövő. Neki ugyanis sokkal kevesebb rajongója van, mint Sehinek. Kinga hivatalos Facebook-csoportjának 4470 tagja van, míg Seherezádé 11 570 lájkolóval „büszkélkedhet”.

Botrányos képek terjengenek VV Kingáról a neten

 

Gúnyolódó fotósorozatokat gyártanak (Fotó: Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top