Sztárok

Hoppá: Alekosz az ÖsszeEsküvőkben szerepel

Megdöbbentő bejelentést tett a Való Világ 4 győztese, Alekoszm a TV2 Frizbi című műsorában. Ő és édesanyja lesznek az ÖsszeEsküvők új játékosai! Ha feltűnik a TV2 képernyőjén, az RTL szerint megszegi a szerződését!

Hoppá: Alekosz az ÖsszeEsküvőkben szerepelAlekosz és Vája asszony úgy döntöttek, hogy a TV2 képernyőjén, az ÖsszeEsküvőkben keresnek feleséget a valóságshow-hősnek. Igen, ezt írtuk: Alekosz ismét feleséget keres, ezúttal a TV2 műsorában. Minderről Alekosz a Frizbi felvételén mesélt csütörtök délután. Páratlan biztonsági intézkedések közepette érkezett a TV2 székházához az érdi amorózó. A stúdió közönsége először azt hitte, hogy a realitysztár „csak” egy interjú miatt jött el Hajdú Péterhez. Amikor azonban Alekosz kijelentette, hogy szívesen megmérkőzne a TV2 napi realityjében, a producer emlékeztette a játékszabályokra: nem mehet be egyedül. Alekosz ekkor a kamerák elé szólította az édesanyját, Vája asszonyt, akivel az interjú után máris a budaörsi rezidencia felé vették az irányt.

Alekosz nem mondható hűségesnek, sem ami a nőket, sem ami a tévécsatornákat illeti. Ezzel a húzásával a hírek szerint szerződést szegett. „Még nem láttuk Alekoszt a másik csatorna képernyőjén. De amennyiben feltűnik a műsorban, úgy szerződést szeg, és vállalnia kell a súlyos következményeket” – tudtuk meg Dobsi Adrienntől, a Való Világ sajtósától.

Azt nem tudjuk, hogy Alekosz kapott-e pénzt azért, hogy elment az anyjával bohóckodni a rezidencára. Az azonban biztos, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha az RTL bíróság elé viszi az ügyet. Lehet, azt gondolja, hogy meghódítja a kétgyermekes Mását vagy a borotvált fejű Nikót, és zsebre rakja a műsor főnyereményét. Persze ő már nyert egyszer egy autót, egy lakást – azt sem használja –, tizenkét milliót – az vajon elfogyott? –, luxusnyaralásokat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top