Sztárok

10 éves fotó, amit Angelina Jolie is elfelejtene

Úgy nézett ki Angelina Jolie Brad Pitt előtt, mint egy igazi hippi. Most pedig dívaként pózol, bárhová megy. Brad Pitt érkezésével szerencsére Jolie ruhatára is megváltozott, de így is előkerülnek olyan fotók, melyeket a színésznő legszívesebben elfelejtene.

Angelina Jolie majd tíz évvel ezelőtt, 2002-ben fogadta örökbe első gyermekét, a kambodzsai Madoxxot. Kétségkívül boldog év volt ez számára, és azonnal beleszeretett az anyaságba. De akkori ruhatára miatt utálja a róla készült fotókat. Jolie ugyanis Pitt előtt saját maga vallomása szerint is úgy öltözködött, mint egy férfias nő. Színes napszemüveget hordott, bő pólókban és egyenes szárú, élre vasalt nadrágokban járt. Magassarkú helyett pedig többnyire papucsot hordott. Sminkelni sem szeretett. Ha pedig a vörös szőnyegre lépett, inkább megbotránkoztatta ruháival a sajtót. Amióta azonban Brad Pitt betoppant az életébe, Angelinát mintha kicserélték volna. Igazi díva lett, és ez nem csak látszat. Akkor is nőies ruhát visel, ha csak játszani viszi a gyerekeit.  A hippikorszak végérvényesen a múlté.

 
Majd tíz évvel ezelőtt
Majd tíz évvel ezelőtt…
 
És most
És most…

 Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top