Sztárok

Hárombusznyi lány követte az X-Faktor szépfiúit

Nem lankad az érdeklődés az X-Faktor fiúcsapata, az Apollo23 iránt. Hiába estek ki a tehetségkutatóból, most is rajongó lányok hada követi minden mozdulatukat.

„Csütörtökön elneveztek rólunk egy csillagképet az X-Faktor nyereményfelajánlójának jóvoltából. Amikor mentünk vissza az X-Faktor-házba, egy újabb meglepetésben részesültünk. Hárombusznyi fiatal lány rohamozott meg bennünket. Hihetetlen volt!” – mondta Kumich Tamás, az Apollo23 egyik tagja. Mint később kiderült, a lányok Szlovákiából érkeztek, hogy találkozhassanak kedvenceikkel. „Hatalmas erőt ad számunkra, hogy a rajongóink továbbra is mellettünk állnak. A kiesésünk óta több ezerrel nőtt a rajongói oldalunkat kedvelők száma” – tette hozzá Nánássy Tibor. „Határozott elképzeléseink vannak a jövőt illetően. Geszti Péter megígérte, hogy segít a jövőben is. Úgyhogy továbbra is aktuális a jelszavunk: a végtelenbe és tovább!” – fejezte be a harmadik fiú, René.

Három busznyi lány követte az X-Faktor szépfiúit
Az X-Faktortól búcsút vettek
 
Három busznyi lány követte az X-Faktor szépfiúit
De a rajongók ma is buszokkal követik őket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top