Sztárok

Leverte a Fókusz az alekoszos ÖsszeEsküvőket

Alekosz beköltözésével indított tegnap este az ÖsszeEsküvők, és az adás folyamán többször bekapcsoltak a rezidenciára, hogy a görög valóságshow-hőst faggassák. Egyelőre ez kevésnek bizonyult a Fókusz ellen.
fotó: Tv2.hu
Fotó: TV2.hu

Hogy mi lesz a folytatás, azt nem tudni, talán hétfőn jobban rákattannak majd a nézők Alekosz és Vája asszony tündöklésére a TV2 képernyőjén. Egyelőre azonban az első adatok azt mutatják: a görög férfi béna csajozása nem annyira hozta lázba a nézőket, mint egy évvel ezelőtt. A szexkiborg akkumulátora igencsak kimerült, végtelenségig ismételt filmidézeteivel pedig tele a padlás.

Csütörtök este Alekosz ide vagy oda, az ÖsszeEsküvőknek nem sikerült kiugró nézettséget produkálnia. A vele azonos időben futó RTL-es Fókuszra a teljes lakosság körében 968 ezren voltak kíváncsiak, míg a feleségkereső műsorra 890 ezren. (Az este kilenckor kezdődő Való Világ egyébként 1 millió 70 ezer nézőt érdekelt.) Ha csak a női tévénézőket számítjuk akkor fej-fej mellett végzett a két műsor. Ha viszont a 18–49-es korcsoportot nézzük, akkor ismét nyert a Fókusz.
De azért ne írjuk le olyan hamar Alekoszt, hátha hétfőn este tud valami újat mutatni.

 

A(z) “Téged érdekel Alekosz szereplése az ÖsszeEsküvőkben?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Eddig sem néztem, és ezután sem fogom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top