Sztárok

Átverés! VV Attila nem adta fel a játékot

Hogy hatalmas átverést, vagy igazi drámát láthattunk a csütörtök esti Való Világ végén, még nem tudjuk. VV Attila vagy valóban feladta a játékot, vagy megszívatták a következő adás előzetesével a nézőket.

VV Attila feladta a játékot?Csütörtökön este – ahogy mindig – a pénteki adás előzetesével ért véget a Való Világ. A pár másodperces videóban Attila hatalmas zsákokba pakolta a ruháit, kiürítette a fiókjait és a szekrényét. Kinga pedig – ahogyan mindig – könny nélkül hepciáskodva kérdezte, hogy most ugye nem megy ki a villából Attila. „Hagyj engem békén, ideges vagyok! Menj innen!” – vetette oda a lánynak Attila. Majd megérkezett antidumagép Fecó, aki sírós-rekedt hangon közölte Kingával, hogy Attila feladta a játékot, csomagol, és megy haza. „Te meg fogd be a szád, Fecó” – szólt Attila. 

A fiú a csütörtök esti éjjeli élő közvetítésen még látható volt. Így egy nappal a pakolás után még bent van a villában. És mivel Fecó készült a másnapi rádióadásra, hamar kiderült az igazság. Fecó ugyanis ezt diktálta a másnapi adástervezet szövege gyanánt: „Attila bosszúja! Kész átverés! Attila és Fecó átverte a szőke császárnőt és a villa alfahímjét…” – súgta oda Fecó a vázlatot író Annamarinak. Vagyis Attila átverte a többieket azzal, hogy feladta a játékot. És valószínűleg mindezt azért tette, mert Kinga nem őt, hanem Gergőt vitte randizni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top