Sztárok

Jolie és Pitt hazavitték örökbefogadott fiukat

Pax, akit hároméves korában adoptált a Brangelina házaspár, először látogathatott haza hazájába, Vietnamba. Pitték végre elmentek vakációzni, és úgy tűnik, a gyerekeknek lesz is mit kipihenniük.

Remélhetőleg nem egy kétnapos kirándulás miatt készítik ki gyermekeiket Pitték, mivel a héten elég szoros volt a menetrend: pénteken Budapest, kedden Japán, csütörtökön az Amerikai Egyesült Államok, péntek délután Vietnam. Angelina idén már kijelentette egyszer, hogy Pax miatt mindenképpen ellátogatnak Vietnamba, hogy a kisfiú megismerhesse saját kultúráját is – ám azt senki sem gondolta, hogy egy hét alatt bevállalják a negyedik utazást is. A klán elég fáradtan érkezett meg a vietnami reptérre, de a szülők arcán végre felcsillant a mosoly: úgy tűnik, örülnek neki, hogy nem egy munka, hanem vakáció miatt kellett utazniuk. Közben a képek alapján úgy tűnik, a család még egy taggal bővült Pax jóvoltából. A gyerekek játékait ugyanis csütörtökön véletlenül elcsomagolták a poggyászokba, így Pittnek a reptéren kellett újakat vásárolni. Pax egy majdnem akkora lila macit kapott, mint ő maga, és máris elválaszthatatlan társak lettek: a hatalmas maci Vietnamba is megérkezett a kisfiú társaságában.

 

 
Jolie és Pitt hazavitték örökbefogadott fiukat
Jolie és Pitt hazavitték örökbefogadott fiukat

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top