Sztárok

Az első interjú: 3 hét után megszólalt Csézy

A Naplóban, Vujity Tvrtkónak szólal meg először Csézy, akinek egykori párja október 25-én lőtte főbe magát.

Csézy megtöri a csendet három hét után„Én öltem meg” – rohant be a szomszédok szerint sikítva a házba Csézy, akit azonnal értesítettek, miután egykori párja öngyilkos lett. Az énekesnő ezzel arra célzott, hogy szakításuk miatt követte el a férfi a tragikus tettet. Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint a férfi készülhetett az öngyilkosságra. „Amilyen tárgyakkal körbevette magát, az egy kirakat volt. Azt jelentette, hogy bünteti a másikat. Azt akarta üzenni: miattad van. Bűntudatot akart ébreszteni a hátrahagyott társában” – mondta a kriminálpszichológus a Mokkában korábban.

Csézy három héttel a tragédia után először szólalt meg. A vasárnap esti Naplóban láthatjátok a vele készült interjút. „Ő volt életem szerelme” – mondja Csézy Tvrtkónak. Ma este megtudjuk, hogyan próbálja meg feldolgozni Csézy a szerencsétlen tragédiát, és hogyan érinti, hogy kitiltották a temetésről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top