Sztárok

Ganxsta Zolee: El vagyok adósodva

Élete végéig fizetheti svájci frankos hitelét, de azt mondja, majd csak megoldja valahogy. Közben már ötödik éve házas, de a házassága többször is majdnem felbomlott.

Ganxsta Zolee: El vagyok adósodvaNem könnyű Ganxsta Zolee feleségének sem lenni, de Móni nagyon jól viseli párját, aki azt mondja: sosem fog belerázódni a párkapcsolatba. „Ötödik éve vagyok házas, és a feleségem, Móni már pontosan tudja, hogy velem nagyon nehéz együtt élni. Becsülöm őt, hogy még mindig velem van. Alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra, velem állandóan harcolni kell, az pedig már csak hab a tortán, hogy nem vagyok hajlandó felnőni. Sokszor felejtem el, hogy gondolnom kellene másokra is. Mónit imádom, és köszönöm neki, hogy még mindig kitart mellettem. Nemegyszer merült már fel, hogy elválunk – nem én gondoltam rá –, de mindig visszaudvaroltam magam” – mesélte a rapper a Vasárnapi Blikknek, majd azt is bevallotta: az életnek nemcsak ez a területe okoz gondokat mindennapjaikban. „Erősítem a svájcifrank-hitelesek táborát, életem végéig el vagyok adósodva. A gatyámat is elviszi a törlesztés, nincs egy rendes autóm, utazni sem tudunk már. De megoldom” – vallotta meg őszintén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top