Sztárok

Hatalmas balhét rendezett Nagy Feró a szombati X-Faktor után

Geszti Péter szerint Feró szombat esti kirohanása olyan volt, mintha egy megtört szívű, érzékeny nagypapát látnánk. Feró azért borult ki, mert az ő versenyzőjének kellett elhagynia az X-Faktort.

Hatalmas balhét csinált Nagy Feró a szombati X-Faktor utánFeró olyan rosszul viselte egyik mentoráltja, Bagosi Alexa kiesését, hogy kirohant az RTL székházból, noha többen próbálták visszatartani. Jó negyedórányi győzködés után tért csak vissza az utcáról az újságírók és a rajongók közé – írja a Bors. „Első felháborodásomban csak rosszat tudtam volna mondani mentortársaimról. Amit Lil C csinált a párbajon, azt össze sem lehet hasonlítani Alexa teljesítményével… Azt gondolom, hogy Geszti és Malek úgy érzi, sokkal erősebb a csapatom, az irigység beszél belőlük, megpróbálnak meggyengíteni minket… Nincs mit mondanom nekik” – nyilatkozta a Borsnak Feró.

Geszti Péter állítja, nem azért kritizálta Feró „lányait”, hogy magának kovácsoljon előnyt, és igazából megérti Feró kirohanását, mert tavaly ő is hasonlót élt állt a lányok mentoraként. „Feró esetében egy megtört szívű, érzékeny nagypapa kirohanásáról van szó, azt azonban kijelentem, hogy nem volt bennünk szándékosság” – mondta Geszti Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top