nlc.hu
Sztárok
Hoppá! Még két villalakót csábítana el a TV2?

Hoppá! Még két villalakót csábítana el a TV2?

VV Cristofel azt állítja, hogy személyesen Hajdú Péter hívta fel és ajánlotta fel, hogy szerepeljen az ÖsszeEsküvőkben. Hajdú cáfol.

Hoppá! Még két villalakót csábítana el a Tv2?„Azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha teljes jogú játékos lennék az ÖsszeEsküvőkben, és utána szerepet kapnék a Jóban Rosszban-ban is. Milliókról volt szó, mégis nemet mondtam. Nem vállaltam, mert hűséges vagyok a csatornámhoz és Veronikámhoz is”  – nyilatkozta a kubai a Borsnak.

De nem ő az egyetlen, akit állítólag megkörnyékezett a produkció. A VV4-ben feltűnt Gombi – az RTL engedélyével – fodrászként dolgozott az ÖsszeEsküvőkben. „Azzal a feltétellel engedtek el – az RTL Klub –, hogy nem szerepelhetek a képernyőn és nem nyilatkozhatok a műsorral kapcsolatban. Egyszer csak felhívott egy szerkesztő, és azt mondta, hogy szeretnék, ha játékos lennék. Abban a percben összepakoltam az ollóimat és a fésűket, mert a gyanúját is el akartam kerülni annak, hogy áruló lennék” – mondta Gombi.

Hajdú a napilapnak cáfolta Cristofel megkeresését. „Nyilván sok elhanyagolt Való Világ-hősnek felcsillant a szeme Alekosz szerződése okán, de nem folytatunk tárgyalásokat további szereplőkkel, és nem igaz, hogy bármelyiküket is megkerestük volna” – nyilatkozta a Borsnak Hajdú Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top