Sztárok

Újabb köpködés! Eldurvult a Való Világ

VV Cristofel kiborult. A kiesett kubainak elege van abból, hogy Péter próbálja becserkészni vastag szájú Veronikát. Meglepő kijelentéseket tett munkatársunknak Cristofel.

Újabb köpködés! Eldurvult a Való VilágLehetetlen nem észrevenni, hogyan próbál meg egyre közelebb kerülni Veronikához VV Péter. A törpe és a plasztikázott lány minden este együtt alszanak, Péter pedig szépen lassan adagolja neki a mérget. A méreg pedig nem más, mint a lány már kiesett szerelmének, Cristofelnek a befeketítése. A kubai macsónak azonban elege van egykori barátja tevékenykedéséből. „Veronika még mindig engem szeret! De Péter és Attila befolyásolja őt. El van keseredve, magányos, és ezért engedi magához közel Pétert, nem pedig azért, mert egy r****c. Péter egy irigy, gonosz törpe. Amikor egy napra visszamehettem a villába, megmondta csóri Veronikámnak, hogy ne bízzon benne, mert egy féreg! De nagyon befolyásolható ez a lány” – ecsetelte kollégánknak a kiesett kubai.

Cristofel hiszi, hogy Veronika testileg nem fogja magához közel engedni Pétert, és ő is megvárja a lányt hűségesen idekint. „Már így is túllépte a határt Veronika, de megbocsátom neki! Megvárom őt” – harsogta Cristofel, mi pedig kíváncsian várjuk, mikor kerül elő az első hölgy, aki azt állítja, hogy egy vidéki haknin a kubai ledugta a torkán a nyelvét.

Cristofel dühös, de nem élete szerelmére, hanem Péterre. „Neki ki kellene mellettem állnia, nem pedig támadnia. Bocsánatkérést követelek! Ha egyszer kijön – márpedig ki fog esni a játékból –, eléállok és leköpöm! Majd annyit mondok neki: egy féreg vagy!”

A VV4-ben egyébként a loboncos Éva köpte le a játékban Jerzyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top