Sztárok

Megfoszthatják a magyar szépségkirálynőt a koronájától?

Áll a bál a magyar szépségkirálynő, Szunai Linda körül. Hajdú Péter, a szépségkirálynő-választás tévés producere kijelentette: kutyakomédia folyik a lány körül.

Hajdú savazza a szépségkirálynőtMint azt korábban megírtuk, a múlt  vasárnapi világverseny közvetítése alatt Hajdú Péter nehezményezte, hogy Linda nem kért tanácsot Zsidró Tamás mesterfodrásztól, és a világverseny előtt csupán egyszer jelentkezett nála, amikor jelezte: nem kíván együtt dolgozni Makány Mártával, új divattervezőt akar. Hajdú most az Aktívnak arról mesélt, hogy Linda barátja a világverseny után jelentkezett nála újra, azzal a kéréssel, hogy vagy ő, vagy pedig a Magyarország Szépe Kft. fizessék ki Linda reptéri túlsúlyát. „Én jeleztem, hogy nem tudom, nekem ehhez mi közöm. Átirányítottam őket a licenctulajdonoshoz… Nem igazán érzem, hogy Linda felnőtt volna ehhez a feladathoz. Egy nemzetet képvisel!… Ezt az egész történetet kicsit kutyakomédiának érzem, és azt gondolom, méltatlan arra, hogy ő legyen Miss World Hungary 2011” – ecsetelte Hajdú az Aktívnak, de hozzátette, nem az ő tiszte eldönteni, hogy Szunai Linda maradjon-e Miss World Hungary 2011 vagy sem. A teljes videót itt nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top