nlc.hu
Sztárok
Parkinson-kóros a Baywatch sztárja

Parkinson-kóros a Baywatch sztárja

Nem ő volt a legizmosabb, legsármosabb férfi szereplő a Baywatch sorozatban, de ő volt az egyetlen, aki valóban képzett életmentő volt.

Parkinson-kóros a Baywatch sztárjaParkinson-kórral küzd Michael Newman, a Baywatch egyetlen olyan szereplője, aki valóban úszómester volt, valóban értett az életmentéshez, és a saját nevén szerepelt a sorozatban. A magas kopasz férfi 1989-től a kezdetek óta részt vett a Baywatch készítésében, nemcsak mint tanácsadó, hanem mint háttérszereplő is. Később pedig egyre jelentősebb szerepet kapott a sorozatban. 1996-ban megnyerte az amerikai vasemberbajnokságot.

A házas, kétgyermekes 54 éves Newman egy Los Angelesi-i újságnak mesélt arról, hogy öt éve küzd a Parkinson-kórral. „Hosszú időbe telt, amíg szembe mertem nézni a betegséggel. Kezdetben tagadtam, és úgy tettem, mintha minden rendben lenne. De egyre komolyabbak lettek a tünetek, és az egész életemet át kellett rendeznem” – nyilatkozta a Newman.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top