Sztárok

Zokogott Angelina Jolie elkeseredett fia – fotó

Angelina Jolie nehezen tudta megvigasztalni hétéves fiát a repülőtéren. Az adoptált gyerek most először tért vissza szülőhazájába, Vietnamba.

„Ne szomorkodj, ígérem, hamar visszajövünk” – ezekkel a szavakkal próbálta megvigasztalni Angelina Jolie egyik adoptált fiát a vietnami repülőtéren. A most hétéves Pax hároméves volt, amikor a színésznő és Brad Pitt örökbe fogadták, és azóta nem járt szülőhazájában. A kisfiú és családja majd egy hetet töltött Vietnamban, és a búcsú igencsak fájdalmas volt. A gyerek hosszú percekig állt a repülőtéren, és nem akart elindulni a magángép felé, majd megtelt a szeme könnyel. 
Jolie egyébként bőkezűen adakozik azoknak az országoknak, ahonnan gyermeket adoptált. Legnagyobb gyermekét 2001-ben fogadta örökbe Kambodzsában. Azóta a színésznő egy árvaházat alapított az országban. Pitt és Jolie 2005-ben adoptálta Zaharát. Majd Etiópiában egy AIDS-klinika építést támogatták.

Zokogott, Angelina Jolie lekeseredett fia - fotó
Zokogott, Angelina Jolie lekeseredett fia - fotó

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top