Sztárok

Könyörögnek az énekesnőnek, hogy térjen vissza az X-Faktorba

Hatalmas bajban van az angol X-Faktor. Már szinte semmivel nem tudják emelni a nézettséget a készítők, akik végső elkeseredésükben könyörögni kezdtek a kirúgott Cheryl Cole-nak, hogy térjen vissza.

Könyörögnek az énekesnőnek, hogy térjen vissza az X-FaktorbaTöbb millió (!!!) nézőt vesztett az angol X-Faktor, az eddig legnézettebbnek számító tévéműsor a szigetországban. A készítők már minden eszközt bevetettek, hogy visszanyerjék a nézőket, de hiába. Kirúgtak egy drogos versenyzőt, visszahoztak egy hamar kiesett lányt, hirtelen áramszünetet produkáltak az élő műsor alatt. De a nézettség rohamosan zuhan. Az angolok szerint a show-műsor legnagyobb baja, hogy lecserélték a mentorokat. Az X-Faktor atyaúristene most az amerikai X-Faktorban dolgozik, de nem engedte el a kezét az angol tehetségkutatónak sem. Most éppen Cheryl Cole énekesnőnek könyörög, hogy térjen vissza, és legyen újra mentor az angol X-Faktorban. Az énekesnő azonban kelleti magát, nem ok nélkül. Cheryl Cole évekig volt az angol X-Faktor egyik mentora, nyáron pedig az amerikai verzióban kapott szerepet, de ott annyira megutálták a nézők, hogy egy adás után (!!!) kirúgták. Mire visszatért Angliába, közölték vele, hogy ott sem tartanak rá igényt. Cole most visszatérhetne, kérdés azonban, hogy ezek után hajlandó-e megmenteni a készítők fenekét.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top