Sztárok

Sebestyén Balázsnak kellett megfékezni egy balhét

Majd két percig elhitette a többi játékossal VV Eszter, hogy Kingát viszi ki párbajozni, a szőkeség arcára szinte ráfagyott a mosoly. Az ügyvédnő azonban végül Shadi mellett döntött. És ebből hatalmas balhé lett.

Balhé a VV-ben„Shadi, te több alkalommal megaláztál nemcsak engem, de a villában a többi lányt is. Szóval téged hívlak ki párbajozni” – mondta VV Eszter a szerda esti kiválasztáson. Shadi pedig a tőle megszokott módon azonnal felkapta a vizet, és élő adásban esett neki Esztinek. „Kit alázok én meg? Most mondd el! Mindenki előtt! Válaszolj!… Bemocskolsz egy ország előtt! Persze hogy indulatos vagyok, Eszter, hogyne lennék az! – mondta Shadi, majd hozzátette: – Aljas vagy, Eszter, ezt én nem vártam tőled!”

A vitának végül Sebestyén Balázs vetett véget. Na nem rohant be a mi hős műsorvezetőnk a villába, csak a képernyőn keresztül szólította fel a játékosokat arra, hogy amíg tart az adás, hagyják abba a vitát. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top