Sztárok

Felvágta az ereit VV Attila

A Bors információi szerint nem véletlenül díszíti egy hatalmas tetoválás Attila karját. Eltörölte egy korábbi emlék nyomait.

Felvágta az ereit VV AttilaA Bors kiderítette, ki is az a titokzatos „VV Attila”, felkeresték a fiú szülői házát, és megtalálták a fiú édesapját. „Szándékosan törölte a múltját, abban egyeztünk meg, hogy nem nyilatkozunk egymásról. Ez az ő játéka, ezért mi továbbra is szeretnénk kimaradni belőle. Sok mindenre rá is játszik, nem minden úgy van, ahogy előadja” – mondta Attila édesapja, majd bezárta házának ajtaját.

Végül a 87 éves nagymama mesélt unokája életéről. „Az apja az első perctől fogva nem fogadta el, mert lánygyermeket akart, mégis két fia lett. Ezért a bátyjának és Attilának is nehéz gyermekkora volt, a vejem durván bánt velük. Attila tizenhét-tizennyolc évesen négy helyen felvágta az egyik karját, megszúrta a vállát is, öngyilkos akart lenni” – mondta a nagymama. Attilára az édesanyja talált rá, sokáig kórházban ápolták a fiút. Két évvel ezelőtt egy beázás miatt Attila szülei lebontották a fiú szobáját, ami az összeférhetetlen férfit nagyon rosszul érintette. Amikor Attila utoljára itthon járt, azt mondta: „mama, nekem nincs hol aludnom, mert már a szobám sincs meg. Gyomára én többet már nem jövök, nincs mit keresnem itt”… – tette hozzá a nagyi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top