Sztárok

Áll a bál: Alekosz átverte Hajdú Pétert

Alekosz valószínűleg úgy költözött be a rezidenciába, hogy közben van barátnője. Ez súlyos szabálysértés, mely a műsorból való kizárását jelentheti – írja a Bors.

Áll a bál: Alekosz átverte Hajdú PétertAz ÖsszeEsküvők szabályai szerint akiről kiderül, hogy párja van a rezidencia falain kívül, az súlyos szabálysértést követ el, aminek egyenes folyománya lehet, hogy az illetőt azonnali hatállyal kizárják a műsorból. Most minden jel arra utal, hogy Alekosz nem szingli. Barátai szerint még most is együtt van a szőke Bettyvel, akivel már számos tévéműsorban szerepelt.

„November első hétvégéjén még biztosan együtt voltak, és nem tudunk róla, hogy azóta szakítottak volna” – mondta a mindent tudó VV Zsófika a Borsnak. Ráadásul az említett Betty két profilképe a két népszerű közösségi portálon egy-egy meghitten összeölelkezős fotó Alekosszal – még mindig.
„Abszolút nem nyilatkozhatok semmit. Ezt beszéltük meg” – mondta kurtán a szőkeség a Bors megkeresésére.

Eddig két szereplőről derült ki az ÖsszeEsküvőkben, hogy párja van. De sem Mását, sem Mónikát nem zárták ki a játékból. Talán most Alekoszt igen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top