Sztárok

Ezért rendezett akkora balhét VV Kinga!

VV Kinga és Attila visszamondták a szereplésüket a villa Szombat esti láz táncversenyében. Kinga már napok óta mondogatta, hogy talán jobb lenne, ha nem nyernének majd, mert szégyenkezne a szülei előtt Attila miatt. A kérdés már csak az, miért.

Ezért rendezett akkora balhét VV Kinga!A drámát, ahogy a legtöbb esetben, ezúttal is Kinga kezdte. Amikor ugyanis kiderült, hogy csak a győztes páros egyik tagjának rokonait, barátait látogathatják meg és Attila udvariasan felajánlotta, hogy legyen ez Kinga rokonsága, a lány kiborult. Üvölteni kezdett, hogy ő nem hajlandó Attilát bemutatni a szüleinek, mert bizony szégyen, hogy „egy ilyen ember” a barátja. A páros úgy összeveszett, hogy visszamondták a táncversenyt, így elveszítették a lehetőséget a rokonlátogatásra.

Sokan úgy vélik: Kinga balhéja nem volt véletlen. „Szerintem szégyelli a családját és nem is kicsit! Tuti valami takargatnivalója van. Kit érdekelne, hogy egy villatársam is jöhet velem haza, ha imádom a családom! Szégyelli őket valamiért, és nem hiszem, hogy igazán szereti őket” – írta le véleményét az egyik VV-néző a Facebookra. A kérdés persze az: mi takargatnivalója van Kingának? Valóban ennyire rossz ember lenne Attila, akit nem lehet bemutatni otthon? Vagy valami egészen mást titkol a lány, és úgy irányította a játékot,  a balhékat, hogy még véletlenül se találkozzon a szüleivel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top