Sztárok

Lebukott! Fiatal fiújával hancúrozott J. Lo – fotók

A jegygyűrű még az ujján van, de ez sem zavarja Jennifer Lopezt abban, hogy az utcán csókolja és ölelje a tőle 18 (!) évvel fiatalabb fiúcskáját.

A 42 éves énekes-színésznő egy nála tizennyolc évvel fiatalabb táncossal randizgat. Casper Smart a legnagyobb sztárokkal dolgozott már együtt, és állítólag fényes karrier vár rá a show-bizniszben. A 18 év korkülönbség ellenére Jennifer komolyan veszi ezt a kapcsolatot – állították a sztár barátai a US Weekly magazinnak. Lopez ráadásul már a nyílt utcán csókolgatja új kedvesét, habár a jegygyűrűje még ott díszeleg a kezén. „Úgy ölelték egymást, mint két kamasz. Lopezt az sem zavarta, hogy még viseli a Marc Anthonytól kapott gyémánt jegygyűrűjét… Ám amikor megérkezett Lopez menedzsere, a páros hirtelen eltávolodott egymástól, és a színész-énekesnő bepattant a kocsijába” – mondták a fotósok. Úgy tűnik, J. Lo hiába boldog, ezt a kapcsolatot nem igazán támogatják a mögötte álló celebgyár szorgos munkásai.

 
Lebukott! Fiatal fiújával hacúrozott J.Lo - fotók
 
Lebukott! Fiatal fiújával hacúrozott J.Lo - fotók

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top