Sztárok

Szakított Szabó Zsófival milliárdos szerelme

Elváltak Szabó Zsófi és eddigi kedvese, Mártha Imre útjai, bár a színésznő állítja: csak hullámvölgyben van a kapcsolatuk – tudta meg a Bors.

Szakított Szabó Zsófival milliárdos szerelmeA Jóban Rosszban című sorozat szereplője és az ELMIB Energetikai Csoport vezérigazgatója (korábban a Magyar Villamos Művek Zrt. vezérigazgatója) hetekig titkolta a kapcsolatát, majd júniusban vállalták fel először nyilvánosan. A Csillagvirág klinika Bettyjét alakító Zsófi és milliárdos kedvese – aki korábban Bódogh Edina (Miss Balaton) és Balogh Edina (a Barátok közt színésznője) párja volt – egészen mostanáig boldogságban élt.

A bulvárlap információi szerint a férfi – aki augusztusban még luxusutazásra vitte Zsófit – a napokban véget vetett a kapcsolatnak. „Derült égből villámcsapásként érte a szakítás Zsófit. Semmi előzménye nem volt, harmadik fél sem állt közéjük. Igaz, az együtt töltött hónapok alatt nem költöztek össze, de sülve-főve együtt voltak” – értesült a lap egy bennfentestől.

A Bors úgy tudja, a pár abban állapodott meg, hogy cáfolni fogja a szakítás hírét. Zsófi elmondása szerint csak hullámvölgyben van a kapcsolatuk, s lazítanak rajta egy kicsit az elfoglaltságaik miatt. „Nem szeretnénk, hogy ez a szituáció, hogy nincs időnk egymásra, elrontaná a köztünk lévő érzelmeket. Jóban vagyunk, szeretjük egymást, de ezt a döntést meg kellett hoznunk. (…) Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amit a bennfentesek úgy adnak elő, mintha szakítottunk volna” – nyilatkozta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top