Sztárok

Végre! Keleti Andi kiosztotta VV Kingát

Keleti Andi mondhatni helyretette a hisztis Kingát. A szőkeség ugyanis a legkisebb tiszteletet sem mutatta táncpartnere felé.

Végre! Keleti Andi kiosztotta VV KingátMint ismeretes, Attila és Kinga visszalépett a Szombat esti láz versenytől. Természetesen egy veszekedés miatt. Kinga ugyanis kijelentette: amennyiben megnyernék a táncversenyt, ő bizony nem vinné haza szüleihez Attilát. „Soha a büdös életbe nem vinném haza őt, annyira ciki!” – kiabálta Keleti Andinak is a lány, amikor a profi táncos próbálta rábeszélni őket, hogy mégis álljanak színpadra.

„Kinga, te azt mondtad, hogy neked fontos ez a verseny, és bármit megtennél, hogy találkozz a szüleiddel. Attila azt mondta: neki nem fontos. De mégis csinálta és segít benne, mert tudta, hogy ez neked mennyit jelent! Ezt így nézd, Kinga! Most Attilát vérig sértetted!… Attila mondanivalója korrekt. Csinálta, nem volt rá panasz, lehetett veled dolgozni. Te viszont állandóan támadod őt, és ezért nem működik a párosotok… Dolgozni a másikkal úgy lehet, ha az ember a másik felé némi tiszteletet mutat, de te ezen nem tudsz továbblépni” – mondta el véleményét Keleti Andi Kingának.

„Mindegy, hogy mit mondott rólam Kinga, ha legalább egy picit eljátszotta volna, hogy sajnálja, és megkért volna, hogy táncoljunk, de ne kísérjem el a szüleihez, én megtettem volna. De a sajnálat és a megbánás legapróbb jelét sem mutatta” – mondta Attila, aki ettől függetlenül felajánlotta a lánynak, hogy amennyiben ő is lemond a nyereményről, akkor tét nélkül eltáncolja vele a produkciót.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top