Sztárok

Vágó István mindenkit átvág

Két televízió is versengett Vágó István kegyeiért. A televíziós végül úgy döntött: a Story 4 csatornát választja, és saját műsorral, az Átvágóval tér vissza.

Vágó István mindenkit ÁtvágVágó azt mondja: aki valóban nagy műveltség birtokában van, az sok pénzt nyerhet. „Ezekre a műveltségi vetélkedőkre nem lehet és nem is érdemes napokkal korábban készülni, mert évtizedes hiányosságokat képtelenség néhány hét vagy nap alatt behozni” – jelenti ki Vágó István, aki olyan tudás birtokában van, amellyel valóban nehéz versenyre kelni. Szép summát költött több ezer kötetes otthoni könyvtárára, amelyek nem a polcot díszítik, ő valóban el is olvasta őket. „Amikor szépirodalmat olvasok, akkor sem maga a történet érdekel, hanem az, ahogyan azt az író megírta, a nyelvezete, és ahol játszódik, mondjuk egy múzeum, egy templom, egy város. De azért azt is elárulom, a jó pár könyvet még nem olvastam el,  azt gondoltam, majd a nyugdíjas éveimben. Úgy látszik, megint nem lesz erre időm…” – jelentette ki Vágó, aki tehát hamarosan új műsorral jelentkezik a Story 4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top