Sztárok

VV Cristofel rámászott a színésznőre

Ugyan, hol van már VV Veronika? A Való Világból kiesett Cristofel sokkal nagyobb hódításokat tervez. Ezért igencsak élvezte a helyzetet, amikor egy tévéműsorban találkozhatott Gabriela Spanic mexikói szappanopera-királynővel.

VV Cristofel összejött a színésznővelAz őrült kubai is találkozhatott Gabriela Spanic színésznővel múlt héten. A mexikói híresség a Sorozat+ és a Cool TV meghívására érkezett hazánkba, és majd egy hétig vendégeskedett Budapesten. Természetesen számos show-ban megfordult, így Lovász Laci Light Night című műsorába is ellátogatott. Ott pedig már várt rá az ügyeletes kubai szívtipró, VV Cristofel. A műsor készítői arra kérték a színésznőt, hogy tanítsa meg Lovász Lászlót, VV Cristofelt és Elek Ferit arra, hogyan is kell érzelmesen játszani egy mexikói szappanoperában.
Cristofelnek – aki a műsor ideje alatt a Cristofel Burrito művésznevet kapta – azt kellett megtanulnia, hogyan kell szívből kimondani azt a szót, hogy szeretlek. A nagy játékos a kezdeti nehézségek ellenére végül levette a lábáról Gabrielát, így természetesen a mellkastapi és a cuppanós puszi sem maradt el.

Cristofel és a többi fiú teljes akcióját itt nézheted meg!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top