Sztárok

VV Veronika hatalmasat rúgott Péterbe

Veronikának végre leesett, hogy Péter többet szeretne tőle puszta barátságnál. Így a maga nyávogós módján kidobta a fiút az ágyából.

VV Veronika hatalmasat rúgott Péterbe

„Peti, kiköltözöm a nappaliba. Nem alszom veled tovább” – nyafogta Veronika Péternek a fürdőszobában este, amíg a többiek buliztak a házban. Veronika ugyanis most szembesült azzal, hogy Péter nemcsak jó barátja akar lenni, hanem bizony pótolni akarja – minden tekintetben – a Cristofel által hagyott űrt. „Ha nem érzed magad jól mellettem, ha nem akarsz hozzám bújni, akkor csinálj, amit akarsz!” – vetette oda Péter a vastag szájú lánynak.

A fiú barátai szerint Veronika hatalmas hibát követett el azzal, hogy ilyen módon dobta Pétert. „Hülyítette Petit, és úgy flörtölt vele, hogy elhitette: ő is többet akar. Amikor rájött, hogy ez a kapcsolat talán gyengítheti, kegyetlen módon kirúgta Pétert az ágyából” – írták internetes fórumunkra a gonosz törpe rajongói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top