Sztárok

Boldogságot színlelt az X-Faktor forgatásán Keresztes és férje

Ahogyan arról beszámoltunk, 24 év után véget ért Keresztes Ildikó és Kicska László kapcsolata. Most az is a kiderült, hogy már egy hónapja nincsenek együtt, pedig három hete még közösen szerepeltek az X-Faktorban.

Boldog, mosolygós házaspárként vitte el Keresztes Ildikó és Kicska László egy rockkocsmába Baricz Gergőt. Három héttel ezelőtt ezt láthattuk az X-Faktorban. Ildikó szinte összeöltözött a párjával, végig mosolyogtak, amikor egymásra néztek: nyoma sem volt a házassági válságnak. Pedig ekkor már régen kimondták: vége!

Ildikó férje ugyanis egy hetilapnak úgy nyilatkozott: „Már egy hónapja külön élünk.” Hogy akkor mégis miért vett részt Ildikó volt férje az X-Faktorban? És miért támogatta egykori szerelmét és annak versenyzőjét? A válasz pofonegyszerű. „Békében váltunk el, és megmaradt köztünk a munkakapcsolat. Majd huszonöt évet nem lehet egyszerűen kidobni az ablakon! Nagyon nehéz így külön, de együtt sem tudtuk folytatni” – mondta a férj.

Boldogságot színlelt az X-Faktor forgatáson Keresztes és férje

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top