Sztárok

Íme, Rihanna extra kérései a budapesti koncertre

Már csak két hét, és december 8-án Budapesten ad koncertet Rihanna. Megszereztük az énekesnő különleges kívánságlistáját.

Íme Rihanna extra kérései a budapesti koncertreRihanna budapesti öltözőjébe relaxációs környezetet teremtenek hangulatvilágítással és gyertyákkal. Ezen felül csupán kanapét, egy dohányzóasztalt és tükröt kértek, valamint egy fehér rózsából, tulipánból és fréziából álló csokrot. Étkezésben is az egészségesebb, halakból, zöldségekből és gyümölcsökből álló menüt részesíti előnyben, de az énekesnőnek nincsenek különleges igényei.

A koncertre nem lehet bevinni semmilyen üveget, palackot, hosszabb láncokat, valamint hegyes, szegecses tárgyakat. A rajongók ajándékait külön gyűjtik a bejáratoknál, kérik, hogy színpadtechnika zavartalan működése érdekében ne dobjanak fel semmit a színpadra. Ellenben Rihanna a legtöbb helyszínen a koncert alatt kimegy a közönség közé, remélhetőleg ezt Budapesten is megteszi majd a magyar rajongók legnagyobb örömére. Az estét Calvin Harris nyitja meg, Rihanna 9 körül lép majd színpadra.

A budapesti koncertre már csak rendkívül korlátozott számban kaphatók belépők a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top