Sztárok

Keresztes Ildikó férje már elköltözött

Keresztes Ildikó és férje, Kicska László a válás mellett döntöttek. A Storyonline és Blikk úgy tudja, az Edda basszusgitárosa a közelmúltban már külön lakást vett magának.

Válás! Képes lesz talpra állni Keresztes Ildikó?A Blikk értesülései szerint Kicska a közelmúltban külön lakást vett magának. A rossz nyelvek szerint nem egyedül, de nem is Ildikóval jár oda. A Bors azonban úgy tudja, hogy nem egy harmadik személy belépése okozta a törést a kapcsolatukban. Az Edda basszusgitárosa valószínűleg azért vetett véget az együttélésnek, mert elege lett a Keresztes Ildikó körül az utóbbi időben kialakult felhajtásból. Abból, hogy lépten-nyomon – tévében, újságokban – a feleségét látja, hol sírva, hol valamelyik védenc fiúját ölelgetve – írja a bulvárlap.

De vajon hogy fog ezután talpra állni Ildikó? A sikeres énekesnőnek 47 évesen kell mindent újra kezdenie a válása után. Az érzékeny lelkű művésznő még tartja magát. Nem nyilatkozik, nem beszél, igaz, nem is cáfolja a híreket. Még ott van neki az új lemeze, az X-Faktor, a mentoráltjai, még temetkezhet a munkába. De mi lesz vele az ünnepekkor, amikor vége lesz a tévéműsornak és egyedül kell szembenézni a karácsonnyal?

Hiszen Ildikó és férje, a zenész Kicska László több mint húsz éve alkot egy párt. Igaz, gyermekük nem született – Ildikó állítása szerint húsz évig fel sem merült náluk a gyermekvállalás kérdése –, de ott voltak egymásnak mindig.

Viszont az X-Faktor olyan hatalmas ismertséget és lökést adott Ildikónak, amitől a barátai szerint megváltozott az énekesnő, más lett, és eltávolodtak a férjével egymástól. „Eltűnt a szikra ebből a szerelemből” – mondják. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top