Sztárok

Mentőt kellett hívni a TV2 sztárjához

Rosszul lett az ÖsszeEsküvők nagyszájú anyósa, Kati mama, ezért mentőt kellett hívni hozzá a rezidenciára. Az asszony könyörgött fiának, hogy hagyják el a házat, és menjenek haza, ám végül lenyugodott.

Mentőt kellett hívni a Tv2 sztárjáhozA szembesítés után ismét heves vita kerekedett a rezidencián. Kati mama úgy összekapott a borotvált fejű Nikóval, hogy rosszul lett. Az asszony közismerten magas vérnyomásban szenved, szerinte most is ez okozta a bajt.
A hálószobában feküdt magába roskadva, míg a többi játékos aggódva szaladgált Marci után. Fia megpróbálta megnyugtatni Kati mamát, aki könyörgött gyermekének, hogy adják fel a játékot, és menjenek haza. Végül mentőt hívtak a műsor készítői. Kati mama gyógyszert kapott, és pihennie kell. De egyelőre még játékban van.

Érdekesség, hogy az ÖsszeEsküvőkben Kati mama és Éva csap össze pénteken. Kati mamához mentőt kellett hívni, mert felzaklatta magát, Évához pedig a hírek szerint rendszeresen jár pszichológus szakember a házba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top