Sztárok

Újabb villalakóról derült ki, hogy ült már börtönben

Nemegyszer cukkolta már börtönmúltjával VV Attila Gergőt. Mint köztudott, Gergő több mint 4 évet töltött a rácsok mögött. Miközben Attila ezen gúnyolódik, azt elfelejti megemlíteni, hogy egyszer ő is került már börtönbe.

Újabb villalakóról derült ki, hogy ült már börtönbenAttila ugyanis szintén megjárta a börtönt. Igaz, ő szerencsétlenségére egy lány miatt került a rácsok mögé. Az összeférhetetlen fiú ugyanis egy hölgy után ment Izraelbe, hogy bizonyítsa szerelmét. Kint tartózkodása alatt feketemunkát vállalt, medencetakarítóként dolgozott. A hatóságok azonban rövid időn belül lecsaptak rá, és Attila börtönbe került. Állítólag öt napot töltött egy kegyetlen sivatagi intézményben. Megmenekülését egy orosz maffiózónak köszönheti, aki a védelmére kelt. Attilát öt nap után kiengedték, de vajon mi történt a lánnyal, aki miatt vállalta a nem mindennapi kalandot? Nos a hölggyel azóta sem találkozott, így ő nem is tudja, hogy Attila milyen megpróbáltatásokat állt ki érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top