nlc.hu
Sztárok
Ki akarták zavarni VV Fecót a villából

Ki akarták zavarni VV Fecót a villából

Hatalmas veszekedés volt a napokban Attila és Fecó között. Az egykori villabarátság megosztotta a rajongókat is, akik különös üzeneteket küldtek a villába Fecónak.

Ki akarták zavarni VV Fecót a villábólÖsszeveszett a napokban az Attila–Fecó páros. A két fiú egyszerre költözött be a villába, és már a kezdetektől barátság alakult ki köztük, de az elmúlt napokban csúnyán egymásnak estek. Attila burkoltan párbajra hívta Fecót, aki azonban kijelentette: nem hódol be többet a fiúnak… A két villalakó rajongótábora kettészakadt a vita után, és nem kímélik üzeneteikben Fecót.

„Nagyon eltévedtél, Fecó! Túlságosan érzékeny vagy és mindent a szívedre veszel. De átlátunk rajtad, remek színész vagy! Direkt gerjeszted a feszültséget Attila ellen! Pedig egy párbajban alul maradnál” – írta az egyik VV-néző SMS-ben Fecónak.

A két fiú továbbra sem nagyon beszél egymással. Fecó többnyire Csabával és Kingával társalog, és azt mondta, ha úgy alakul, szívesen párbajozik Attilával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top