Sztárok

Veszélybe került VV Gergő

Megtalálták a villalakók VV Gergő gyenge pontját, méghozzá a múltját. Jól tudja ezt édesanyja is, aki szerint fiának nem tesz jót, hogy néhány játékos folyton felhozza Gergő börtönmúltját.

Veszélybe került VV GergőMint tudjuk, iskolahét van a villában, és a félévi banketten a tanárok Gergőnek ítélték oda a legjobb magatartásért járó oklevelet. „Hát Gergő magatartásán már dolgoztak ezelőtt páran” – mondta vihogva Péter a többieknek, amikor Gergő átvette a bizonyítványát. A köpcös, gonoszkodó törpe az alfahím börtönmúltjára célozgatott.

De nem ő az egyetlen, aki folyton felhánytorgatja Gergő múltját. Amikor a kisdiákoknak be kellett mutatkozniuk az egyik órán, és Gergőre került a sor, Attila így szólt neki: „Azt se felejtsd el, hogy milyen fegyintézetben ültél négy évet.”

Gergő édesanyja a Fókuszban úgy nyilatkozott: a fia megbűnhődött azért, amit tett, és őt is megilleti az újrakezdés lehetősége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top