Sztárok

Gesztesi: Szándékosan nincs barátnőm!

"Szingli életet élek, és szándékosan nincs barátnő az életemben" – mesélte Gesztesi Károly a STORY4-en futó, Esti sztori című műsor felvételén. A színész azt mondta, maximálisan lefoglalják a gyermekei, a színház, a tévésorozat, na és az új könyve. Ha pedig egy nő meg szeretné hódítani, akkor erre készüljön fel és fogadja is el.

Gesztesi: széndékosan nincs barátnőm!Igaz, hogy a huszonkét éves nagyfia édesanyjával már nincsen napi kapcsolatban, de a többi volt párjával és gyermekeivel igen.  „Ahogy a nagyfiam betöltötte a tizennyolcat, az édesanya kezét – hogy úgy fogalmazzak – elengedtem, de természetesen a fiammal ma is mindennap beszélünk” – mondta Gesztesi. A műsorvezető, Ómolnár Miklós szerint a színésznek a gyerekei fontosabbak bármiféle párkapcsolatnál. „Igen, talán az apaszerep erősebb bennem, mint a férjszerep. Szeretném, ha sohasem hiányoznék a gyermekeimnek. Az a hölgy – legyen az fiatal vagy idősebb, szőke vagy vörös –, aki azt tervezi, hogy velem szeretne élni, annak ezt el kell viselnie!” – szögezte le Gesztesi, majd arra a kérdésre, hogy erre figyelmeztette-e Claudiát is, így felelt: Igen, persze. „De ez nem valamiféle iga! Valóban igaz az, hogy amikor hazajöttünk Clauval egy nyaralásból, én rögtön átmentem a szomszédba a gyerekeimhez. De így vagyok kódolva. Hiányoznak a gyermekeim, ha nem látom őket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top