Sztárok

Már két éve van barátnője Keresztes férjének?

A Bors című napilap úgy tudja, Keresztes Ildikó férje, Kicska László már lassan két éve együtt van a 23 éves Bernadettel. A hírt nem erősítette meg sem az énekesnő, sem a férje!

Már két éve van barátnője Keresztest a férjének?A Bors információi szerint Keresztes Ildikó és Kicska László kapcsolata már évekkel ezelőtt kezdett széthullani. „A basszusgitáros nem most ismerkedett meg huszonhárom éves párjával, Bernadettel, hanem két éve, és azóta szoros kapcsolat fűzi össze őket – olvasható a Borsban. – Nem élnek együtt, de Bernadett, aki nagy EDDA-rajongó, rendszeres vendég László lakásában, és a környezetükben élők számára nem titok, hogy régen együtt vannak” – mondta a lapnak egy névtelenséget kérő informátor.

Kicska László és Keresztes Ildikó elismerték egy korábbi nyilatkozatukban, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk, de állítják: nincs szó válásról, még ők maguk sem tudják, hogyan tovább. Azt Kicska megerősítette, hogy egy hónapja külön költözött, de az állítólagos kedvesről egyikük sem beszélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top